ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Το εργαστήριο ρομποτικής είναι ένας χώρος δημιουργικότητας και φαντασίας όπου τα παιδιά μπορούν να διευρύνουν του ορίζοντες τους, να μάθουν, να παίξουν και να γελάσουν μέσα από την μελέτη της τεχνολογίας και συγκεκριμένα στον ενδιαφέρον κλάδο της ρομποτικής!

Τα παιδιά αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους και ταυτόχρονα μαθαίνουν να συνεργάζονται για να πετύχουν το στόχο τους ο οποίος θα είναι ,μέσα από ένα φιλικό προς τα παιδιά περιβάλλον, να ολοκληρώσουν το project που θα διαλέξουν μέσα από μια ενδιαφέρουσα συλλογή, ειδικά επιλεγμένη για τα παιδιά!

Με την συνεχή και έμπειρη καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών μας, τα παιδιά κατακτούν τις πολύ βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσουν το έργο τους και με την επιτυχή ολοκλήρωση του είναι πλέον σε ένα επίπεδο στο οποίο μπορούν και μόνα τους πλέον να καταπιαστούν με τον συγκεκριμένο κλάδο!
Εκπαιδευτική Ρομποτική ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Γνωρίστε τους πολύτιμους συνεργάτες μας στον τομέα της ρομποτικής εκπαίδευσης!

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη.