Πιστοποίηση Master Office – Online Μάθημα με καθηγητή

(για ΑΣΕΠ, Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα, Σπουδές, Μεταπτυχιακά)

Πιστοποίηση Master Office – Online Μάθημα με καθηγητή

Τι είναι το Master Office

Το Master Office είναι το κορυφαίο πιστοποιητικό προχωρημένων γνώσεων, που πιστοποιεί την γνώση υψηλής δεξιότητας σε Word, Excel, PowerPoint και Access.

Γιατί πρέπει να γίνεις Master στο Office

Screenshot 2 Πιστοποίηση Master Office

Online Μαθήματα Πληροφορικής Master Office

Μάθε εύκολα, γρήγορα, ευχάριστα, αποτελεσματικά και χωρίς άγχος, με online μάθημα από την άνεση του σπιτιού σου.

Οι καθηγητές μας είναι άριστοι εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση παιδιών κι ενηλίκων και πτυχιούχοι Πανεπιστημίου. Είναι διαρκώς διαθέσιμοι ακόμα κι εκτός ωρών μαθήματος για να σας βοηθήσουν αν απαιτείται και να διώξουν τον παραμικρό σας φόβο.

Στο TOP EDUCATIONM. TALAVERIDIS δεν θεωρούμε ότι η πίεση και το άγχος είναι σύμμαχοι της μάθησης, γι’ αυτό και η προσέγγισή μας είναι ιδιαίτερα φιλική, ευχάριστη και απολύτως υποστηρικτική.

Παρέχουμε πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό, τόσο για εξάσκηση όσο και για προετοιμασία των εξετάσεων, ώστε η επιτυχία σας να είναι δεδομένη.

Με σεβασμό στις ανάγκες κάθε σπουδαστή μας, προσφέρουμε εγγύηση πτυχίου, που σημαίνει ότι αν αποτύχετε αναλαμβάνουμε το κόστος της επανάληψης μαθημάτων για όσο χρειαστεί μέχρι την επιτυχία σας. Δεσμευόμαστε γιατί η αγάπη μας για τη δουλειά μας φέρνει αποτελέσματα αριστείας με 100% επιτυχία για περισσότερο από 20 χρόνια.

talaveridis pliroforiki Πιστοποίηση Master Office

Εξετάσεις Πιστοποίησης Master Office

Οι εξετάσεις για τους υποψηφίους από την Αττική, δίνονται σε φιλικό και απόλυτα υποστηρικτικό περιβάλλον, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης TOP EDUCATION Μ.Talaveridis στο Περιστέρι.

Για κάθε ενότητα εξετάζεστε σε ένα ωριαίο τεστ και αμέσως εκδίδεται βεβαίωση πτυχίου!

talaveridis edu pliroforiki 2 Πιστοποίηση Master Office

Η ΓΝΩΣΗ δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί ΔΥΝΑΜΗ!

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5761940 ή μέσω της παρακάτω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη.