ΔΩΡΕΑΝ Online Μαθήματα Πληροφορικής!

Το ΚΔΒΜ TOP-EDUCATION-TALAVERIDIS στο Περιστέρι παρέχει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα υπολογιστών για την απόκτηση Διεθνώς Αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Πληροφορικής, αποδεκτή από το Ελληνικό Δημόσιο και το Α.Σ.Ε.Π (εγκεκριμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας).

talaveridis edu pliroforiki 1 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Θα το αισθανθείτε αμέσως μόλις μας γνωρίσετε. Ο καθένας μας έχει συναισθήματα, φόβους, άγχη, εξειδικευμένες ανάγκες και μαθαίνει με τον δικό του τρόπο. Εδώ εκπαιδεύουμε με σεβασμό σε όλες τις αγωνίες σας!

Η επιτυχία διασφαλίζεται με την επαγγελματική αλλά ταυτόχρονα φιλική προσέγγιση των εκπαιδευτών μας και την αποκλειστική μέθοδο ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ των σχολών μας, η οποία δεν ασκεί πίεση, είναι σύντομη, ευχάριστη και αποτελεσματική!

Online Εκπαίδευση με καθηγητή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

talaveridis edu pliroforiki 2 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Εκπαιδεύστε με μαθήματα πληροφορικής online από την ευκολία του σπιτιού σας, σε όποια πόλη κι αν βρίσκεστε, εύκολα, γρήγορα, ευχάριστα, με έμπειρους εκπαιδευτές ενηλίκων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης…

χωρίς το μάθημα να υστερεί στο παραμικρό από το δια ζώσης.

 • Για τα μαθήματα υπολογιστών, δεν απαιτείται να έχετε προϋπάρχουσες γνώσεις, παρά μόνο ένα laptop ή pc και σύνδεση στο internet. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.
 • Η υποστήριξή σας είναι διαρκής, χωρίς να περιορίζεται στις ώρες των μαθημάτων, με τους καθηγητές να είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή σε ότι χρειάζεστε.
 • Παρέχουμε εγγύηση πτυχίου, που σημαίνει αν αποτύχετε αναλαμβάνουμε το κόστος της επανάληψης μαθημάτων για όσο απαιτείται μέχρι την επιτυχία σας. Γιατί αυτό; Γιατί απλά ξέρουμε ότι δεν θα αποτύχετε!
talaveridis pliroforiki ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Εξετάσεις Πιστοποίησης Υπολογιστών

Οι εξετάσεις για τους υποψηφίους από την Αττική, δίνονται σε φιλικό και απόλυτα υποστηρικτικό περιβάλλον, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης TOPEDUCATION Μ.Talaveridis στο Περιστέρι.

Εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις πρακτικές διαδικασίες, εσείς απλά μας στέλνετε την ταυτότητά σας και σε 1 μόλις ώρα είστε ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ!

Για τις υπόλοιπες τρεις ενότητες (PowerPoint, Access, Windows) εξετάζεστε επίσης σε μία ωριαία εξέταση κατά τον ίδιο τρόπο.

Το πιστοποιητικό-πτυχίο εκδίδεται μέσα σε 5 μέρες (ή και νωρίτερα αν παραστεί ανάγκη), ενώ με το πέρας της εξέτασης θα λάβετε βεβαίωση πτυχίου που έχει ισχύ σε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Online Εκπαίδευση με βιντεομαθήματα

Θέλετε να εκπαιδευτείτε μόνοι σας με το δικό σας ρυθμό; Παρέχουμε βιντεο-εκπαίδευση με απλά και κατανοητά βίντεο προετοιμασίας, για να τα παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε.

Αν είστε ήδη χειριστής προγραμμάτων Office, μπορείτε να αγνοήσετε τα κεφάλαια ύλης που ήδη γνωρίζετε και να επικεντρωθείτε μόνο σε όσα δεν ξέρετε, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Γιατί να μας επιλέξετε – Παροχές

 • Γραπτή εγγύηση απόκτησης Πιστοποίησης  Η/Υ.
 • Χιλιάδες  πιστοποιημένοι  σπουδαστές – Επιτυχία 100%.
 • Εξεταστικό Κέντρο  (δίνετε εξετάσεις στην αίθουσα που εκπαιδεύεστε).
 • Διδασκαλία με εκπαιδευτή στην τάξη,  εξειδικευμένο στους ενήλικες.
 • Εξατομικευμένη  προσέγγιση  για κάθε  εκπαιδευόμενο.
 • Έμπειροι  καθηγητές  Πανεπιστημιακής  εκπαίδευσης.
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο  σε αποκλειστική  διδακτική  μέθοδο για εύκολη, γρήγορη κι αποτελεσματική αφομοίωση της ύλης.
 • Δωρεάν  test προσομοίωσης με απεριόριστες ώρες εξάσκησης.
 • Ευέλικτα προγράμματα  προσαρμοσμένα στις ανάγκες  κάθε εκπαιδευόμενου.
 • Ιδιαίτερα φιλικό κι ευχάριστο περιβάλλον.

Η Πιστοποίηση  Πληροφορικής αποτελεί απαραίτητο προσόν τόσο για την συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και τις προσλήψεις στο Δημόσιο, όσο και για την παρακολούθηση Μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Παράλληλα, αποτελεί αναγκαίο εφόδιο για την εύρεση εργασίας στον Ιδιωτικό τομέα και την επαγγελματική ανέλιξη σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό κλάδο.

talaveridis pliroforiki ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη.