ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ή ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ???

talaver-class (1)

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ❌

talaver 1 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ή ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ???

Τα ιδιαίτερα-ατομικά μαθήματα στο σπίτι είναι φτωχά, βαρετά με τεχνικές απόκτησης πτυχίου. Η ξένη γλώσσα είναι επικοινωνία και τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα μαζί. Σκεφτείτε ένα παιδί να μεγαλώνει και να επικοινωνεί μόνο με έναν άνθρωπο, ενώ ένα άλλο παιδί να μεγαλώνει σε μια πολύτεκνη οικογένεια.

Η επικοινωνία είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική σε ομάδα (το ιδιαίτερο είναι αποτελεσματικό για Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά). Στο ατομικό μάθημα, ο καθηγητής προσαρμόζεται στο ρυθμό του μαθητή. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Ο μαθητής ΜΟΝΟΣ τρέχει ΠΡΩΤΟΣ βγαίνει.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ   ✅

paidia erwthseis ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ή ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ???
Elementary school students raising hands in classroom.

Τα Κέντρα ξένων γλωσσών Μ.ΤΑΛΑΒΕΡΙΔΗΣ έχουν δοκιμασμένο πρόγραμμα σπουδών και μελέτης. Αν ο μαθητής έχει “κενά” φροντίζουμε να τα καλύψουμε. Ακολουθούμε σύγχρονες μεθοδολογίες μάθησης που διευκολύνουν το παιδί και κάνουν τη μάθηση ευχάριστη και εύκολη.

Εξελισσόμαστε διαρκώς με καινούργια βιβλία, νέες προσεγγίσεις, καινούριο εξοπλισμό με τη βοήθεια του Internet, με “online” εφόδια. Οι καθηγητές μας ενθαρρύνουν τους μαθητές να έχουν πίστη στον εαυτό τους. Η ξένη γλώσσα είναι κάτι ζωντανό. Στο σχολείο μας οι μαθητές επικοινωνούν, εκφράζοντας την ξένη γλώσσα που μαθαίνουν με παρουσιάσεις σε κοινό, σε θέματα που ίδιοι διαλέγουν.

Η ομαδικότητα είναι ένα εξαιρετικό μαθησιακό εργαλείο. Το παιδί παρακινείται από τους υπόλοιπους μαθητές, βάζει στόχους, συνεργάζεται και μαθαίνει καλύτερα σε ένα φιλικό προς αυτό περιβάλλον με συνομήλικούς του.

Τα θεμέλια της ικανότητας για συνεργασία στην επαγγελματική ζωή τίθεται στα παιδικά χρόνια όταν το παιδί μέσα στην όμορφη ομάδα της τάξης των Αγγλικών, καταλαβαίνει τι σημαίνει να συγκρούομαι και να φιλιώνω, να συζητώ στην τάξη, να συνεργάζομαι, να προσπαθούμε όλοι μαζί.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest